Senaste nyhetsbrevet

NYHETSBREV FRÅN STYRELSEN -Hösten 2024

NY KOD: Från och med den 1:e oktober har vi ny kod till grindarna. Håll koden för er själva, så slipper vi obehöriga på innergården. Koden står på fysiska lappar som kommer i din låda, har du inte fått den eller missat hör av dig till styrelsen.

Källarutrymme: Många ställer möbler och dyligt i källaren, detta är absolut förbjudet. Förvaras i eget förråd tills containern kommer eller körs till tippen på egen hand.

Soprummet: En vänlig påminnelse om att det absolut inte är tillåtet att ställa sopor utanför kärlen i soprummet.

Container: Kommer att finnas på innergården helgen den 20-23:e september. Absolut inte tillåtet att slänga hela renoveringar eller vitvaror i dessa. Hela, rena och fina saker kan gärna läggas upp i Facebook-gruppen innan de slängs så kan någon annan njuta av dem istället.

Facebookgrupp: Det finns en Facebookgrupp där alla medlemmar kan gå med, upprättad av medlemmar i föreningen, som handlar om lite ditten och datten som händer. Styrelsen har inget samband med gruppen men tycker att det är ett trevligt initiativ. Gå gärna med!

Innergården: Tänk på att plocka undan leksaker och dyligt så att gräset kan klippas. Och plocka iordning trädgårdsmöbler och ställ tillbaka dom efter du använt dom så att alla kan njuta av dom.

Entrédörrar: Plåttaken över dörrarna har i sommar blivit målade. Inom kort kommer tätningslister sättas upp i trappuppgångarna/dörrarna. Detta för att förhoppningsvis dämpa ljudet.

Fönster i trapphusen: Samtliga fönster i trappuppgångarna ska målas och fräschas upp inom kort. Alla blommor, krukor och annat som står där måste därför tas bort snarast, de som inte tas bort kommer att slängas i containern.

OVK: De som fick underkänt samt de som inte va hemma under OVK:n vi genomförde i våras kommer att få mer info om en ny besiktning senare i höst. En avgift kommer att tas ut av berörda medlemmar.

Mangel: Ny mangel kommer köpas in till hus 117.

Kontakt till styrelsen: Vi i styrelsen svarar er så fort vi kan men vi har även vanliga jobb under dagtid och det kan ta ett par dagar innan vi svarar på mail. Vänligen respektera detta. Ni når oss lättast på vår mail: bastadgarden@ownit.nu

Annat alternativ är att lägga lapp i vår postlåda på innergården.

Vi passar på att önska er en fin höst.

Mvh Styrelsen